Om Hunndalen auto as

Velkommen til vårt bilverksted! Vi er et team av erfarne bilteknikere som har spesialisert oss på reparasjon og vedlikehold av biler av alle merker og modeller. Vi er stolte av å ha tjent lokalsamfunnet vårt i mange år, og vi er dedikerte til å levere kvalitetsarbeid til alle våre kunder.

Vår historie
Vårt bilverksted ble grunnlagt av Gultekin Güven, en erfaren biltekniker med en lidenskap for å hjelpe bilentusiaster med å holde kjøretøyene sine i topp stand. Han startet verkstedet i 2012 og bygget opp et rykte for pålitelighet, fagkunnskap og god kundeservice. I dag er vi et team av dedikerte teknikere som fortsetter å levere kvalitetsarbeid til alle våre kunder.

Våre tjenester
Vi tilbyr en rekke tjenester for å hjelpe deg med å holde bilen din i god stand. Dette inkluderer alt fra vanlig vedlikehold som oljeskift og hjuljustering, til mer omfattende reparasjoner som motorreparasjon og elektrisk feilsøking. Uansett hva slags problemer du har med bilen din, kan du stole på at vi vil finne den beste løsningen og gi deg et kostnadsestimat før vi starter arbeidet.

Vår tilnærming
Vi tror på å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder. Vi ønsker å bli din faste bilverksted, og vi vil gjøre alt vi kan for å fortjene din tillit og lojalitet. Det betyr at vi vil behandle deg og bilen din med respekt, gi deg ærlige anbefalinger og tilby deg konkurransedyktige priser.

Vårt team
Vårt team av bilteknikere har en bred bakgrunn og omfattende erfaring. Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø og tror at dette kommer kundene våre til gode. Vi jobber hardt for å holde oss oppdatert på de nyeste teknologiene og teknikkene innen bilreparasjon og vedlikehold.

Kontakt oss
Vi vil gjerne høre fra deg! Hvis du har spørsmål om tjenestene våre eller vil planlegge en avtale, kan du kontakte oss på telefon eller sende oss en e-post. Vi ser frem til å hjelpe deg med bilbehovene dine!